Blog

9 Sep 2014 Više

ZAVRŠEN US OPEN: ČIlić uz pomoć Ivaniševića najzad izašao iz senke "velikog brata" Đokovića

Završen je i poslednji Gren slem turnir u 2014. godini, US Open, neočekivanim, ali potpuno zasluženim trijumfom Marina Čilića. Hrvatski teniser je u finalu vrlo ubedljivo savladao Japanca...pročitaj više.

8 Sep 2014 Više

SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2014: Srbija nokautirala Grčku u borbi za četvrtfinale

Posle neubedljivih igara u grupnoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu u košarci koje se održava u Španiji, već u prvoj "biti ili ne biti" utakmici Srbija je pokazala...pročitaj više.

8 Sep 2014 Više

US OPEN 2014: Novi lagan trijumf Serene Viljams, jubilarna stota titula za braću Brajan

U konkurenciji teniserki ništa novo - nastavlja se dominacija Serene Viljams. Ona je, čini se nikad lakše, došla do svoje 18-te Gren slem titule u singlu (isto kao legendarne...pročitaj više.

4 Sep 2014 Više

US OPEN 2014: Novak Đoković bolji od Endija Marija za osmo uzastopno polufinale u Njujorku

Novak Đoković odigrao je u četvrtfinalu najslabiji meč na ovogodišnjem US Openu, mučio se malo i sa povredom leđa, ali je ipak uspeo da slavi protiv velikog rivala i prijatelja, Endija...pročitaj više.

2 Sep 2014 Više

US OPEN 2014: Novak bez izgubljenog seta do četvrtfinala, Aleksandra umalo do nove senzacije

Novak Đoković plasirao se u 22. uzastopno četvrtfinale na Gren slem turnirima, po čemu je drugi najuspešniji teniser u istoriji, odmah iza neprikosnovenog Rodžera Federera. Ovaj...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor
ZAVRŠEN FINALNI TURNIR KUPA RADIVOJA KORAĆA NIŠ 2020: Neverovatan krah Zvezde, Partizan kao ptica feniks na krilima Pejdža i Jaramaza SVE U ZNAKU BROJA 14: Jovana spasila 14 meč lopti za 14-tu ITF titulu ROLAN GAROS - 11. DAN: Novak u polufinalu, najzad i u Parizu pao "kralj šljake" Rafael Nadal ATP I WTA TURNIR U INDIJAN VELSU: Pobede Jelene i Dušana, Viktor pao na prvoj prepreci OTVORENO PRVENSTVO AUSTRALIJE U TENISU MELBURN 2021 - 3. KOLO: Đoković jači od povrede i Frica, Lajović takođe u osmini finala ATP ZAVRŠNI TURNIR SEZONE LONDON: Pao i Federer, nova titula i novi rekordi za Novaka DRUGA FAZA KOŠARKAŠKE EVROLIGE - 10. KOLO: Zvezda na pragu Top 8, PAO opet pao SVETSKA GRUPA DEJVIS KUPA - ČETVRTFINALE: Srbija deklasirala Španiju, u polufinalu rival Francuska SVETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU ZA DAME U DANSKOJ: Poraz Srbije i od domaćina OTVORENO PRVENSTVO AMERIKE U TENISU US OPEN 2018 - POLUFINALE: Novak lako savladao Nišikorija, Del Potro poslednja prepreka na putu do nove titule VIMBLDON - DEVETI DAN: Đoković i 13. put baksuzan za Čilića, Gaske rival u polufinalu US OPEN 2014: Novak bez izgubljenog seta do četvrtfinala, Aleksandra umalo do nove senzacije OTVORENO PRVENSTVO ENGLESKE U TENISU VIMBLDON 2021 - ČETVRTFINALE: Novak bez problema do polufinala, Šapovalov prva ozbiljna prepreka ZAVRŠENO OTVORENO PRVENSTVO ENGLESKE U TENISU VIMBLDON 2018: Novak šampion, maksimalna pobeda protiv Andersona u finalu ATP MASTERS 1000 TURNIR SINSINATI 2018: Novak kroz pakao do polufinala, ostao dvokorak do jedine velike titule koja nedostaje