Blog

15 Jan 2019 Više

AUSTRALIJEN OPEN 2019 - PRVO KOLO: Novak bez problema, pobede Viktora, Filipa i Aleksandre posle preokreta

U prvoj rundi Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, srpski predstvnici u singlu ostvarili su polovičan učinak - po četiri pobede i poraza. Očekivano su eliminisani Janko Tipsarević (poraz...pročitaj više.

13 Jan 2019 Više

NOĆAS POČINJE AUSTRALIJEN OPEN U TENISU 2019: Rekordan broj srpskih predstavnika, pomalo nezgodan žreb za Novaka

Noćas, oko jedan čas posle ponoći po našem vremenu, u Melburnu startuje prvi teniski Gren slem turnir u 2019. godini, Otvoreno prvenstvo Australije. Srbija u muškom singlu ima...pročitaj više.

27 Dec 2018 Više

IZBOR NOVINSKIH AGENCIJA STAROG KONTINENTA: Novak Đoković po treći put najbolji sportista Evrope

Novak Đoković još jednom je proglašen za najboljeg sportistu "Starog kontinenta". Srpski teniser je trijumfovao u izboru novinskih agencija iz 23 evropske zemlje,...pročitaj više.

3 Dec 2018 Više

ŽREB KVALIFIKACIONIH GRUPA ZA EVROPSKO PRVENSTVO U FUDBALU 2020: Srbija u jednoj od slabijih grupa, ozbiljni rivali samo Portugalija i Ukrajina

Fudbalska reprezentacija Srbije ponovo je imala dosta sreće kod žrebanja grupa za jedno veliko takmičenje. Naša selekcija se na žrebu za Evropsko prvenstvo 2020. godine našla u...pročitaj više.

21 Nov 2018 Više

ZAVRŠENA GRUPNA FAZA UEFA LIGE NACIJA: Srbija jedan od pobednika C lige, od sledeće godine u višem rangu takmičenja

Fudbalska reprezentacija Srbije ubedljivo je pobedila Litvaniju u Beogradu u poslednjem kolu grupne faze prvog izdanja UEFA Lige nacija - 4:1 (0:0) i tako izborila mesto u drugoj kvalitetnoj skupini...pročitaj više.

Blog Kategorije
Arhiva
Slučajan izbor