DEČIJA IGRAONICA ČAROBNA ZEMLJA OZ

DEČIJA IGRAONICA ČAROBNA ZEMLJA OZ

Lokacija: Čukarica
Kategorija Dječije igraonice

“Čarobna zemlja OZ” je dečja rođendaonica koja se nalazi u prelepoj dvospratnoj kući  u Žarkovu, u ul. Poručnika Spasića i Mašere 23, u blizini osnovne škole “Đorđe Krstić”.

Nemenjena je proslavama rođendana na kreativan i zabavan način od prve do dvanaeste godine.


Prostor se sastoji iz nekoliko celina:
-    Zatvorena igraonica – prostire se na 50m2, opremljena je dvorcem na naduvavanje,  džinovskom gusenicom, pužićima za njihanje, kockama i drugim igračkama za mlađe slavljenike. Za stariju decu postoji mogućnost organizovanja diskoteke, maskembala, šminkanje i različitih društvenih igara  što će rođendan učiniti maštovitim i nezaboravnim.
-    Dvorište je opremljeno trambulinom , drvenom kućicom, ljuljaškama, toboganom, njihalicama, baštenskom garniturom…i predstavlja odličan ambijent za proslavu “letnjih” rođendana.
-    Prostor za roditelje – u zavisnosti od vremenskih prilika prostor za roditelje može biti napolju ili unutra. Kapacitet je do trideset odraslih koje poslužuju  profesionalni konobari. U zatvorenom prostoru nije dozvoljeno pušenje.
Na rođendanima rade po 2 animatora koji na stručan i zanimljiv način organizuju aktivnosti prilagođene uzrastu, polu i interesovanjima slavljenika ali i njihovih gostiju. Postoje mogućnosti šminkanja i kostimiranja na rođendanu. Sve proslave rođendana su zatvorenog tipa.

Cena zakupa prostora i rada 2 animatora je 70E ( u dinarskoj protivvrednosti),  a piće se naknadno plaća u zavisnosti od toga koliko je popijeno.
Slavljenik dobija pozivnice i CD sa narezanim fotografijama sa proslave. Potrebno je na vreme kontaktirati igraonicu i zakazati termin za rođendan.


 “UHVATITE VOZ ZA ČAROBNU ZEMLJU OZ!!!”