DELTA MAN STOLARIJA LIPNIČKI ŠOR LOZNICA

DELTA MAN STOLARIJA LIPNIČKI ŠOR LOZNICA

ALU i PVC STOLARIJA
GARAŽNA VRATA
SIGURNOSNA VRATA
HARMONIKA VRATA
SENZORSKA VRATA
ALUMINIJUMSKA UGRADA
ROLETNE 
GRILjE
KOMARNICI
VENECIJANERI
TRAKASTE ZAVESE
PODPROZORSKE OKAPNICE

Preduzeće Delta Man osnovano je 1998. godine i matična delatnost je proizvodnja, transport i montaža Pvc i Alu fasadne stolarije.

Dugogodišnjim iskustvom stečenim na velikim gradilištima, naše preduzeće je preraslo u grupu koja je aktivna u celoj Srbiji.

U proizvodnom pogonu pored Pvc i Alu programa izradjujemo i garažna vrata (segmentna i rolo), sigurnosna vrata, harmonika vrata, senzorska vrata, aluminijumsku ugradu, roletne sa mogućnošću elektro pogona, grilje, komarnike, venecijanere, trakaste zavese, podprozorske okapnice.

Za sve informacije o našim proizvodima, isporuci i uslovima plaćanja možete nas kontaktirati telefonom ili lično u našoj poslovnoj zgradi koja se nalazi u Loznici, a Vaš poslovni prostor, kuca ili stan će dobiti ne samo uštedu energije kvalitetom naše stolarije, već ce biti ispunjeni i najviši zahtevi vezani za statičke norme i dizajn našeg prozora.

Za investitore na većim poslovno-stambenim objektima odobravamo količinski rabat, kao i mogućnost plaćanja kroz kompenzaciju za stambeni prostor.