DIGITEC BEOGRAD

DIGITEC BEOGRAD

Lokacija: Voždovac
Kategorija Štamparije i kopirnice

Digitec Beograd

 

Preduzeće Digitec osnovano je 2011. god sa sedištem u Beogradu, kao ogranak firme Pamis. Sada smo prosirili delatnosti I bazirali se na stampanje, promotivni material I sve propratne aktivnosti sve sa ciljem da odgovorimo efikasno na sve zahteve klijenata. Od osnivanja kada smo poslovali kao Pamis, do danas cilj nam je da kvalitetnom i brzom uslugom odgovorimo na potrebe naše klijentele. Osnovna delatnost preduzeća je bilo umnozavanje CD medija i iza nas stoje mnogobrojni zadovoljni klijenti. Brzina dostave, brzina umnozavanja i kvalitet usluge su osnovni razlozi zbog kojih se zadovoljni klijenti ponovo vraćaju. Naučili smo da razumemo kratke rokove i raspolažemo opremom i kapacitetima da brzo završimo posao na obostrano zadovoljstvo. Posebne pogodnosti nudimo kupcima na veliko, a potrebne količine se nalaze na našem lageru, tako da nema neprijatnosti u pogledu čekanja. Ovde ćete u najkraćem vremenskom roku, pronaći kvalitetno rešenje kada je u pitanju digitalna  stampa , umnozavanje CD i DVD medija, stampa na tekstilu, digitalna stampa velikih formata, veliki izbor  reklamnog materijala i brendiranje istog.  Kod nas ćete ,dakle, pronaći reklamni materijal i na istom mestu ga i brendirati. Naš tim će pronaći idealno rešenje za vas, dati vam ideju i sve to uklopiti u vas budžet.   Takodje radimo i brendiranje vozila i kao i brendiranje objekata, brzo i kvalitetno. Brzom uslugom se izdvajamo od konkurencije. Za nas ni jedan posao nije mali, a ni prevelik, naša najbolja preporuka je zadovoljna mušterija.

U mogućnosti smo da vam ponudimo:

Umnozavanje, duplikacija medija
Umnozavanje diskova vršimo na profesionalnoj opremi, bilo da je u pitanju  Audio CD, Data CD, DVD. Obzirom na veliki dnevni kapacitet sve poslove zavrsavamo brzo i jednostavno, a svaka kopija je identična njenom masteru.
Kada je u pitanju brendiranje i pakovanje medija nudimo vam nalepnice za diskove, stampa na disku, veliki izbor pakovanja  kao što je: kartonski omot, plasticna kutijica, pvc kesica, papirna kesica, digipack i ostale. U najkraćem vremenskom roku radimo umnozavanje vašeg sadržaja, a vi birate pakovanje za disk i propratne materijale.  Na CD ili DVD medijima se mogu rezati razni sadržaji sve češće i prezentacije firmi sa opisom poslovanja i atraktivnim sadržajima  i tako ćete svoje poslovanje u očima budućih klijenata staviti na jedan viši nivo.

Digitalna stampa je najbolje rešenje kada je potrebno da vas posao bude realizovan odmah I kvalitetno.

Tabačna digitalna stampa do formata SRA3, propagandni materijal, flayeri, kalendari, vizitkarte.
Digitalna stampa velikih formata obuhvata stampu  na različitim materijalima: samolepljive folije, cirade, rol-up baneri, slikarsko platno, prozorska grafika, bilbordi, brendiranje vozila I objekata.
 
Nalepnice, secenje folije na kateru
Ovaj vid brendiranja tj reklamiranja je danas sve cesce u upotrebi,  zbog  jeftine  brze I jednostavne izrade I primene. Secenje PVC folije se vrsi na kateru, aplikacije tj. resenja mogu biti jednobojna I visebojna. Secenjem folije na kateru dobijamo reklame za brendiranje vozila I za brendiranje objekata za najuočljivije reklame. Brendiranje objekata radimo u svim formatima, što je posebno bitno kada se radi na velikim povrsinama kao sto su izlozi, prozori, zidovi,...


Stampa na tekstilu, brendiranje tekstila
U ponudi imamo nekoliko vrsta brendiranja tekstila, bilo da je u pitanju stampa na majicama, stampa na kacketima, keceljama, kombinezonima, stampa na kisobranima, trakicama za oko vrata I ostali reklamni material.
Termo plesikaci, flok I flex folije, digitalna stampa u punom koloru direktno na tekstilu, sito stampa.

Tampon stampa
Od dana kada se stampa pojavila i počela razvijati, radilo se na problemu prenošenja otiska na neravne površine. Zbog mogućnosti rada na neravnim predmetima i svim vrstama podloge tj. materijala, tampon štampa je našla veoma veliku upotrebu. Odnos kvalitet-cena je ono što izdvaja tampon štampu od sličnih mogućnosti.
Stampa na upalajcima, stampa na olovkama, stampa na soljama, stampa na casama...


NOVO
ID kartice
Mozemo da vam ponudimo stampu na karticama I u mogucnosti smo da odgovorimo na sve potrebe vezano za kartice, kartice sa magnetnim zapisom, hologramom, bar kodom. Ovakav system je doziveo ekspanziju I svako preduzece moze naci namenu ovakvom sistemu kontrole I identifikacije, kartice se mogu koristiti u svim delatnostima I mogui se koristiti za sve sto zamislite.


Vršimo sve vrte dorade reklamnog materijala od papira i kartona, sečenje, savijanje, kaširanje, ricovanje, štancovanje..