DOM ZA STARA LICA NINA

DOM ZA STARA LICA NINA

Lokacija: Voždovac
Kategorija Domovi za stara lica

Domovi za stare – Dom starih “Nina”, Beograd, osnovan je sa ciljem pružanja visokokvalitetne usluge i pomoći u svakodnevnim aktivnostima starih i nemoćnih osoba i to kao: smeštaj starih lica, briga o starim licima i nega starih lica. Predstavlja spoj dugogodišnjeg iskustva i savremenih stavova nege starih, nemoćnih i bolesnih lica kojima se sva potrebna i neophodna pomoć može pružiti jedino u specijalizovanim ustanovama ovog tipa.

Domovi za stare se nalaze u mirnom delu Zemuna, u ulici Bačkoj 21c, kod okretnice autobusa 18 i 83, u neposrednoj blizini su stajališta atobuskih linija 15 i 78. Predstavlja skladnu i neodvojivu lokacjsku celinu sa ostalim delovima grada čime je olakšana poseta korisnicima, brza medicinsko tehnička podrška i istovremeno predstavlja mirnu oazu nadomak samog centra grada.

Drugi dom za stare se nalazi u mirnom delu grada, u Jajincima, u ulici Save Jovanovića 36a.

Dom „Nina“ je registrovan od strane Ministarstva za rad i socijalnu politiku.

Ono što bi nas izdvojilo od ostalih i zbog čega bi ste se baš odlučili za naše usluge jesu toplina i humanost celog tima, porodična atmosvera u ambijentu, posebno iskustvo u oblasti nege dementnih korisnika kao i pružanje terminalne i palijativne nege umirućih i teško bolesnih lica. Posete korisnicima nisu oganičene tako da se u svakom trenutku možete uveriti da su vaši bližnji dobro i da se o njima brine na adekvatan način.

Posetite nas, uverite se u naše kvalitete, ukažite nam poverenje i time učinite svojim voljenim lepši, komforniji i kvalitetniji život a vama miran i bezbrižan svaki trenutak.

Usluge:
Dom za stare Nina poseduju specijalizovano osoblje za stara lica kako bi korisnicima pruži vrhunsku negu. Nadzor medicinskih lekara i sestara 24h.

Smeštaj:
Starački dom Nina, nudi jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne sobe i apartm-an. Kupatila su prilagodjena za pokretne, polu-pokretne i nepokretne osobe.

Ishrana:
Raznovrsna, zdrava i bogata ishrana o kojoj brine tim lekara i nutricionista spremljena je od strane profesionalnog kuvara i prilagođena je zdravstvenom stanju naših korisnika
.