IGRAONICA JUHU

IGRAONICA JUHU

Lokacija: Novi Beograd
Kategorija Dječije igraonice

   Luksuzno opremljena,a sa atmosferom bakinog doma,dečija igraonica I diskoteka Juhu nudi Vam proslavu rođendana za decu svih uzrasta. Nalazimo se na Novom Beogradu u Bulevaru Zorana Đinđića broj 94,u blizini Novog Merkatora.

            Roditelji se u našem kafeu mogu opustiti uz kafu ili piće dok se mališani zabavljaju u lavirintu pokušavajući da savladaju sve njegove prepreke, skačući na trambolinama,spuštajući se niz tobogane, igrajući košarku, penjući se uz stenu za penjanje ili igrajući se uz mašinu za balončiće. Za malo stariju decu tu je Sony PlayStation 3, stoni fudbal, stoni tenis, pikado I naravno – diskoteka.

            Diskoteka je u našoj igraonici jedinstvena u gradu,kako po opremi tako I po terminima. Naime, u novom terminu od 21 do 23:30h, Vaši tinejdžeri se, koji su prerasli klasične igraonice a premali su za preskupe splavove I restorane, mogu ludo provesti uz našeg DJ-a I svetske I domaće hitove po izboru. Uz profesionalno ozvučenje, osvetljenje, lasere, dimnu mašinu I oslikani ambjent diskoteke, uživaće uz bežične mikrofone, projektor I vrhunske karaoke.

 


Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 10 - 21h
Vikendom od 12 - 21h

Cene proslave rođendana:
Radnim danima od 12 - 14:30 - BESPLATNO (bez animatora)
Radnim danima od 15 - 17:30 - (3000) 1500 din (uključuje jednog animatora)*
Radnim danima od 18 - 20:30 - (6000) 3000 din (uključuje jednog animatora)*

Vikendom svi termini - (8000) 4000 din *
Doplata za drugog animatora - od 1000 din

* - važi za vreme zimskog raspusta od 1 do 19 januara

Cene proslave rođendana od 21 – 23:30 (diskoteka za tinejdžere):
Ponedeljak – četvrtak (7000) 3500 din (DJ uključen u cenu)
Petak – nedelja (9000) 4500 din (DJ uključen u cenu)

 

            Proslave rođendana traju 2,5h I zatvorenog su tipa.U cenu je uključen jedan animator ili DJ(osim u besplatnim terminima),face painting,tetoviranje,šminkanje I pravljenje frizura. Od nas dobijate pozivnice, svećice I vatromet za tortu,poklon za svakog slavljenika odnosno slavljenicu kao I cd sa fotografijama Vaših mališana koje su slikali naši animatori.
          
           Rođendane možete produžiti za 30 min. uz doplatu od 2000 din.

           Pored standardne,možete izabrati muzičku ili tematsku animaciju(disko devojka,gusarski parti,Mia I ja,Snežana,Ariel idr.) ili se odlučiti za kostimiranu zabavu(maskembal),pozorišnu predstavu,mađioničara ili nezaboravno razbijanje pinjate.

          Pinjate u likovima I oblicima po Vašem izboru,napunjene sa bombonama,čokoladama,igračkama, lopticama isl. možete kupiti kod nas po ceni od 3000 din.

        Piće se služi iz našeg šanka a hranu I tortu možete doneti sami ili organizaciju istog prepustiti nama.Naše je, takođe, svo posuđe, escajg, salvete idr. za posluženje I serviranje hrane I torti kako za roditelje tako I za decu.
Ako ste u žurbi ili prolazu ili želite biti na otvorenom, nudimo Vam kafu za poneti.

       Igranje u igraonici je besplatno u dnevnoj varijanti(osim igranja na Sony PlayStation 3 konzoli – 150 din. sat). Molimo Vas da nas pozovete pre dolaska I proverite da li je igraonica slobodna.

       Uz dogovor, organizujemo proslave za odrasle(rođendani,godišnjice,krštenja…), prijeme ili koktele za firme kao I dodelu paketića uz Deda Mraza ili pozorišnu predstavu.

       Wi-fi internet besplatan za sve goste.

       Pozovite nas,sa nama je lako dogovoriti se!