KAFE POSLASTIČARNICA MLEČNI RESTORAN BEOGRAD

KAFE POSLASTIČARNICA MLEČNI RESTORAN BEOGRAD

KAFE POSLASTIČARNICA MLEČNO VOĆNI RESTORAN  BEOGRAD

Dobrodošli u Beograd

Beograd je oaza pravog zadovoljstva u kojoj ćete uživati u velikom izboru bezalkoholnih pića, toplih napitaka, frapea, u savršenom ukusu voćnih salata, kupova i sladoleda, slanih i slatkih palačinki i bezbroj drugih poslastica. Treća decenija postojanja garantuje Vam vrhunsku uslugu, a prijatan ambijent pomoći će Vam da se opustite i uživate u našem kafeu.

Upoznajte Beograd

Lociran u samom centru Beograda, naš restoran Vam pruža pravi ambijent za opuštanje i razgovor sa prijateljima.

Beograd kroz vreme

Lokal sa autentičnom toplom atmosferom, urađen sa puno ljubavi i pažnje o svakom detalju. 10 godina nakon otvaranja zgrada u kojoj se nalazio je srušena. To, međutim, za Beograđane nije značilo i rušenje lepih uspomena.

Popularnost i atraktivnost ovih lokala i u trećoj deceniji rada, potvrđuje i starosna i profesionalna raznolikost gostiju. Kafe je s ponosom ugostio i mnoge svetske putnike i poznate ličnosti iz javnog života naše zemlje ali i iz inostranstva. U kafić rado svraćaju i rado se u njega vraćaju.

Tagovi: kafe Beograd, kafe poslastičarnica Beograd, kafe bar Beograd, mlečni restoran Beograd, mlečno voćni restoran Beograd, kafić Beograd, poslastičarnica Beograd, poslastičara Beograd, kafei Beograd, kafe poslastičarnice Beograd, kafe barovi Beograd, mlečni restorani Beograd, mlečno voćni restorani Beograd, kafići Beograd, kafe u Beogradu, kafe poslastičarnica u Beogradu, kafe bar u Beogradu, mlečni restoran u Beogradu, mlečno voćni restoran u Beogradu, kafić u Beogradu, poslastičarnica u Beogradu, poslastičara u Beogradu, kafei u Beogradu, kafe poslastičarnice u Beogradu, kafe barovi u Beogradu, mlečni restorani u Beogradu, mlečno voćni restorani u Beogradu, kafići u Beogradu, kafe centar Beograda, kafe poslastičarnica centar Beograda, kafe bar centar Beograda, mlečni restoran centar Beograda, mlečno voćni restoran centar Beograda, kafić centar Beograda, poslastičarnica centar Beograda, poslastičara centar Beograda, kafei centar Beograda, kafe poslastičarnice centar Beograda, kafe barovi centar Beograda, mlečni restorani centar Beograda, mlečno voćni restorani centar Beograda, kafići centar Beograda, kafe u centru Beograda, kafe poslastičarnica u centru Beograda, kafe bar u centru Beograda, mlečni restoran u centru Beograda, mlečno voćni restoran u centru Beograda, kafić u centru Beograda, poslastičarnica u centru Beograda, poslastičara u centru Beograda, kafei u centru Beograda, kafe poslastičarnice u centru Beograda, kafe barovi u centru Beograda, mlečni restorani u centru Beograda, mlečno voćni restorani u centru Beograda, kafići u centru Beograda.