ŠKOLA STRANIH JEZIKA

ŠKOLA STRANIH JEZIKA "TULUMBA"

Lokacija: Palilula
Kategorija Škole stranih jezika

Škola stranih jezika „Tulumba“ nalazi se u Beogradu, na Zrenjaninskom putu broj 94. Školu vodi dipl.filolog turskog jezika i književnosti, Marija Aleksić. Ime smo dobili po poslastici koja je dobro poznata i u Srbiji i u Turskoj, i koja simbolizuje spoj srpske i turske kulture. Škola je otvorena svim danima (prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini) uključujući i vikend, što vam omogućava da časove prilagodite vašim potrebama i slobodnom vremenu. U ponudi su trenutno engleski, turski, persijski, italijanski, francuski, španski, ruski, norveški i nemački jezik, a uskoro, očekuju vas i kursevi drugih stranih jezika, kao i srpskog za strance. Izaberite standardne ili intenzivne kurseve prilagođene vašim potrebama. Očekujemo Vas u prijatnom ambijentu, sa sjajnim i ljubaznim predavačima.

 

U današnje vreme je poznavanje bar jednog stranog jezika osim maternjeg postao imperativ. Učenje stranog jezika postala je potreba savremenog doba koja vredi uloženog truda i novca. Uz pomoć stručnog tima naših predavača pomoći ćemo vam da lako savladate jezik, budete sigurni prilikom komunikacije na stranom jeziku i izaberete metode i vrstu kursa prema Vašim potrebama. Ljubazni profesori će Vam svesrdno pomoći da naučite jezik i saznate više o kulturi, tradiciji i istoriji područja za čiji jezik ste se opredelili. Organizujemo i vannastavne aktivnosti, časove u restoranu, tematske večeri, dramsku sekciju i projekcije filmova.

"Nulla lingua tam dificillis est quin disci possit." Nijedan jezik nije tako težak da se ne bi mogao naučiti.

Ponosni smo na činjenicu da je puno naših učenika odabralo Školu „Tulumba“ po usmenoj preporuci prijatelja. Naš najveći uspeh su zadovoljni učenici iz svih delova Beograda!

Našim polaznicima ne namećamo visoke i akademske standarde znanja,već im pružamo mogućnost da nauče ono sto je njima potrebno. Nastavu u našem Centru mogu pohađati SVI, bez obzira na prethodno znanje. U cilju što lakšeg savlađivanja stranog jezika nastava se odvija u malim grupama, od 4 do 10 polaznika. Na raspolaganju su Vam savremeni sistem učenja i bogat nastavni program. Gosti na našim predavanjima su profesori - lektori koji su izvorni govornici jezika.

Nastava u našem Centru zasniva se na totalnom pristupu i cilj je savlađivanje i usavršavanje četiri veštine stranih jezika - slušanje, čitanje, pisanje i govor. Akcenat u učenju se stavlja na komunikativni pristup. Profesori tokom nastave podstiču polaznike da aktivno učestvuju u nastavi, da vode dijaloge, diskutuju... Nastava se usmerava ka realnoj upotrebi stranog jezika, jer znati jedan jezik znači govoriti ga.