KOMERCIJALNA BANKA AD BUDVA

KOMERCIJALNA BANKA AD BUDVA

Lokacija: Budva 033
Kategorija Banke i štedionice


Dobro došli u veliku porodicu Komercijalne banke!

Sa ponosom Vam predstavljamo Komercijalnu banku: 43 godine sigurnosti, uspešnog poslovanja, bankarskih proizvoda i usluga prema Vašim potrebama i najvišim evropskim standardima. Sve ove godine rastemo i gradimo Banku za naše građane, klijente i partnere. Danas je naša banka jača nego ikada: 24 filijale širom zemlje, 226 ekspozitura, više od 1.300.000 otvorenih računa i 900.000 zadovoljnih klijenata.

Komercijalna banka: koliko snage, sigurnosti i poverenja na jednom mestu...

Akcijski kapital od 354 i ukupni kapital od preko 530 miliona evra čini nas drugom najvećom bankom u zemlji, koja podjednako uspešno posluje sa građanima, kao i sa najvećim korporacijama – u zemlji i u inostranstvu.

Svim našim klijentima na raspolaganju je bankarski tim od gotovo 3 hiljade zaposlenih, obučenih za sve bankarske poslove. Među njima su brojni vrhunski poznavaoci domaćih i međunarodnih finansijskih tokova, iskusni bankarski stručnjaci, ali i mladi ambiciozni bankari, školovani i obučavani u zemlji i inostranstvu.

Usluge za domaće i strane kompanije i finansijske institucije

Komercijalna banka a.d. Beograd ima aktivnu ulogu ne samo u domaćem, nego i u međunarodnom platnom prometu. Preko računa otvorenih kod prvorazrednih svetskih banaka, Komercijalna banka u potpunosti zadovoljava sve potrebe za obavljanjem međunarodnih transakcija po nalogu klijenata.

Svoje razvojne planove, saradnjom sa našom bankom, ostvaruje gotovo 100.000 pravnih lica, od malih privrednika do najvećih kompanija, među kojima je i veliki broj stranih finansijskih institucija i organizacija, vladinih i nevladinih organizacija, humanitarnih organizacija, udruženja građana...

Doprinos  društvenoj zajednici

Komercijalna banka značajan deo svojih sredstava kontinuirano usmerava u projekte društvene odgovornosti, bilo kroz rešavanje problema najugroženijih kategorija građana u okruženju, bilo kao pomoć talentovanim pojedincima i grupama i najuspešnijim reprezentima našeg sporta, nauke i umetnosti.
U 2012. godini započet je i izuzetno ambiciozan projekat naslovnog sponzorstva „Kombank arene“, koji od početka beleži nepodeljeno odobravanje i izuzetne efekte u javnosti.

Naši ljudi su naš najvredniji kapital!

Svoje znanje i resurse posvetili smo našim klijentima, nastojeći da za njih obezbedimo vrhunske proizvode i usluge. Snaga i sigurnost naše banke počivaju na Vama, sadašnjim i budućim, zadovoljnim klijentima. Zato ćemo se i nadalje neumorno truditi da opravdamo Vaše poverenje. Želimo da budemo Vaša tačka oslonca, siguran i moćan partner, na koga možete da se oslonite u svakoj situaciji.

Pridružite nam se, sa nestrpljenjem Vas očekujemo.