MAKLER INVEST A.D.

MAKLER INVEST A.D.

Lokacija: Stari grad
Kategorija Brokeri
 • prijem i realizacija kupoprodajnih naloga 
 • savetodavne usluge kod investiranja i vođenje portfelja akcija 
 • konsalting i sprovođenje kompletnog postupka registracije emisija akcija pri Komisiji za hartije od vrednosti 
 • uključenje na listing akcija na Beogradskoj berzi 
 • organizovanje, izrada i realizacije javne ponude za preuzimanje akcija
 
 • Makler invest je osnovan 1997.god., među prvim brokerskim kućama u Srbiji i specijalizovan je za trgovanje hartijama od vrednosti . 

  Dugogodišnje iskustvo u poslovanju na finansijskom tržištu nam daje komparativnu prednost. Makler invest posluje u potpunosti u skladu sa Zakonom o tržištu hartija od vrednosti i drugih finansijskih instrumenata, kao i u skladu sa svim ostalim zakonskim i podzakonskim aktima koji regulišu finansijsko tržište. 

  Kompanija je od 20.08.1998 član Beogradske berze a od 07.03.2003. član Centralnog registra HoV.
 
 • Za sve vreme našeg postojanja poseban značaj uvek je imalo pitanje pravne zaštite i sigurnosti naših klijenata. 

  Poštovanje, ne samo zakonske regulative, nego i savremenih principa korporativnog upravljanja i etičkog kodeksa ponašanja, prihvaćeni su kao aksiomi našeg poslovanja. 

  Neophodna tehničko-tehnološka opremljenost, visokokvaliteni kadrovi kao i apsolutno poštovanje etičkog kodeksa su elementi kojima smo u stanju da zadovoljimo svaki zahtev klijenata i da ga zastupamo na najvišem mogućem nivou uz zaštitu interesa klijenta na bazi principa međusobnog poverenja i obostrane koristi. 

  Sve to u cilju obezbeđivanja osnovnih načela našeg poslovanja: načela zakonitosti poslovanja, načela savesnosti i dobrih namera, načelo zaštite podataka o klijentu, i drugih.