MUSH INTERNATIONAL

MUSH INTERNATIONAL

Lokacija: Grocka i Barajevo
Kategorija Proizvodnja gljiva

Preduzeće „Mush International d.o.o.“ se bavi uzgojem i distribucijom šampinjona. Ovim poslom se bavimo više od 28 godina, a počeli smo kao mali porodični posao, a vremenom je preraslo u veliku prozivodnju i veleprodaju, koja godišnje proizvede 600-700 tona šampinjona. Mush International se deli na dva objekta, sa ukupno 18 namenskih objekata – hala, koji su građeni po najvišim standardima i u potpunosti su prilagodjeni uzgoju šampinjona, a sa godišnjim kapacitetom od 120.000 briketa komposta u strogo kontrolisanim uslovima.
Objekti su strateški podignuti u blizini velikih saobraćajnica oko Beograda da bi se olakšao pristup klijentima i kupcima.
Od početka rada, svoje proizvode prodajemo uglavnom na veliko (distributeri na zelenim pijacama, supermarketi, restorani, hoteli, fast-food prodavnice, megamarketi). Takođe, u ponudi su i marinirani šampinjoni (pasterizovani i fermentisani).
S obzirom na našu poziciju na domaćem tržištu i stečenim znanjem, naš plan je da u narednom periodu povećavamo i unapređujemo proizvodnju šampinjona, kroz primenu savremene tehnologije i opreme. Uvođenjem sistema upravljanja procesima i standardizacijom kvaliteta i sistema zdravstvene bezbednosti proizvoda želimo da naše ime zauzme lidersku poziciju u ispunjenju očekivanja naših kupaca i krajnjih potrošača.