OBRAZOVNI INSTITUT IGIĆ

OBRAZOVNI INSTITUT IGIĆ

Lokacija: Pirot
Kategorija Škole stranih jezika

Za razliku od fizičkih prepreka, koje uzmete i sklonite sa strane, jezičke prepreke nisu tako jednostavne da se reše. Ipak je učenje jezika proces koji često potraje. Ali, kada bismo Vam učenje jezika doneli u Vaš dom, možda bi Vam sve to bilo mnogo lakše? Naravno da bi, jer ne morate ići ko zna gde na kurs, učite kada Vama odgovara, ne propuštate časove koje ne možete da nadoknadite. U saradnji sa El Roi Evropskim centar za obrazovanje, kao najveće obrazovne humanitarne ustanove u Evropi, sa preko 3.500 volontera i preko 2 miliona korisnika kurseva i "IGIĆ Obrazovni Institut", organizuju kurseve engleskog jezika u 35 zemalja Evrope.

Svaki polaznik dobija komplet knjiga za učenje kao i besplatno polaganje za međunarodno priznati sertifikat! Talking Book je zahvaljujući najnovijoj tehnologiji kojom se koristi postao nezamenljivo i jedino sredstvo u svetu koje može kako odraslima, tako i školskoj deci od prvog razreda osnovne škole do poslednjeg razreda srednje škole da predaje gradivo na isti način kako to radi i profesor na času. Talking Book može da objašnjava kao da ste na času, da čita akcentima koje odaberete, da prevodi, da vežba sa Vama i ispravlja Vas kada grešite, da predaje u zavisnosti od toga koji nivo Vam je potreban i u zavisnosti od toga da li ste dete, odrasla osoba ili Vam je potreban business kurs. Zahvaljujući učenju uz najnovija sredstva dostupna danas u svetu u elektronskom i štampanom formatu, vrhunskim predavačima iz zemlje i inostranstva, polaznik je u stanju da se služi engleskim jezikom za neverovatno kratko vreme. Još jedna prednost: roditelji mogu da prate rad svoje detete koje uči iz udobnost svog doma, na isti način kao da je u učionici. Časovi se održavaju preko Skajpa. Sve pogodnosti koje nudi online učenje su daleko iznad mogućnosti tradicionalne učionice.

"IGIĆ Institut" je međunarodna škola za obrazovanje koja posluje od 1968. godine. Glavno sedište Instituta je u Pirotu. Institut je deo evropskog centra za obrazovanje El Roi sa mrežom u 35 zemalja Evrope. Rade po zvaničnom rešenju Republike Srbije br. BP213360/06. Polaznici Instituta mogu da se školuju van sedišta Instituta kako u zemlji tako i inostranstvu tradicionalno učeći u učionici ili preko interneta, dok se sertifikacija izdaje u glavnom sedištu. Dobitnici su međunarodne plakete za kvalitet. Među institucijama koje su koristile usluge stručnjaka "IGIĆ Instituta" su: FK Partizan, MUP Srbije, Šumsko gazdinstvo, Carina, Tigar Pirot, SO Pirot, Vojska Srbije i mnoge druge.