SLIKARSKI ATELJE I ŠKOLA SLIKANJA VIKI

SLIKARSKI ATELJE I ŠKOLA SLIKANJA VIKI

Lokacija: Novi Beograd
Kategorija Škole slikanja,
Galerije

Slikarski atelje Viki Virijević osnovan je 1992. godine. Nalazi se u mirnom delu Novog Beograda, između 61. i 62. bloka, u ulici Dušana Vukasovića, lokal br. 7. Drugi atelje se nalazi u ulici Đorđa Ognjanovića 41, u blizini okretnice tramvaja, na Banovom brdu. Atelje je ujedno i galerija. Izrađuju se slike i predmeti u svim tehnikama (ulje, akrilik, pastel, akvarel, olovka i kombinovane tehnike). Takođe izrađujemo predmete od kože (haljine, tašne, ogrlice, kaiševi), stakla i keramike (ogrlice). U okviru ateljea se nalazi i škola slikanja za decu i odrasle, priprema za upis na Akademije (Likovna i Primenjena akademija) i srednje umetničke škole.

U okviru ateljea Viki nalazi se i škola slikanja za decu i odrasle. Škola crtanja i slikanja je afirmativnog i edukativnog karaktera. Obuhvata uzrast od 5 godina do 85 godina.
Zastupljeno je crtanje i slikanje u svim tehnikama. Časovi se održavaju na obe lokacije. U Dušana Vukasovića 29 i Đorđa Ognjenovića 41.

Mesečna cena časova:
- za decu do 5 god – 30 eur,
- za decu od 5-13 god – 60 eur,
- za decu od 13-16 god – 80 eur.
Posebni program za ubrzani kurs slikanja -100 eur.
Priprema za srednje umetničke škole – 100 eura mesečno.
Pripreme za umetničke akademije 200 eura mesečno.

U okviru škole slikanja je zastupljen odlazak i slikanje u prirodi na raznim lokacijama (Kej, Kalemegdan, Ušće, Ada Safari i druge lokacije po dogovoru) i odlazak u muzeje, galerije i razne izlete.