STUDIO ZA MASAŽU TAI

STUDIO ZA MASAŽU TAI

Lokacija: Novi Sad
Kategorija Masaža, maseri

Kod nas imate mogućnosti parcijalne masaže, relaks masaže, sportske masaže, tai masaže i refleksologije.

Parcijalna masaža se primenjuje na zahtev klijenta i odnosi se na tretiranje određenog dela tela (ruku, nogu, stopala, ledja, glave), sa ciljem da se masirani deo tela dodatno opusti, i da se samim tim omogući skladno funkcionisanje kompletnog organizma.

Prednosti relaksacione masaže

Kao i kod bilo koje vrste masaže, prednosti relaks masaža može trajati i nekoliko dana nakon tretmana. Relaks masaža – kao i druge oblike masaže – može da ponudi sledeće pogodnosti:
- Snižavanje krvnog pritiska – bar za neko vreme
- Poboljšanja periferne cirkulacije
- Poboljšanja i izgled kože
- Poboljšanja gastrointestinalnog motiliteta (pražnjenje creva će postati redovni)
- Neki smanjenje napetosti mišića, uključujući oslobađanje od glavobolja napetost mišića
- Poboljšanja bilo stresom simptoma. Ovo može da uključuje obezbeđivanje blagog podsticaja za imuni sistem, ako idu na redovne tretmane.

Tajlandska masaža je savršen izbor ako želite da poboljšate opšte stanje organizma, ali i da dok opuštate mišiće ujedno oblikujete svoje telo, čuvate. Tajandska masaža je poznata u svetu i po očuvanju visokog nivoa životne energije, do poznih godina.

Ova drevna metoda za negu duha i tela koja naravno potiče sa Tajlanda, pretežno koristi pokrete glađenja i rastezanja akupresurnih tačaka uz pritiskanje energičnim pokretima. Pritisci mogu biti različite jačine. Mišići se pritiskaju palčevima i dlanovima, ali se koriste i podlaktice i laktovi radi što dublje dejstva na akupresurne tačke. Upravo ovo poboljšava cirkulaciju i protok energije u Vašem organizmu.
Tajlandska masaža se obično obavlja na jastuku na podu. U tradicionalnim tajlandskim masažama, ulje se ne koristi, tako da ste potpuno obučeni. Tipična Tajlandska masaža traje od 60 minuta do dva sata.